Over Ons

Hallo!! Wij zijn Willem en Alinda . Trotse ouders van 3 geweldige kids. Lisanna (2010), Rosalin (2013) en Christian (2019). Met Lisanna gaat het geweldig, een en al leven en echt een grote zus voor Rosalin. Christian is nog maar klein, maar super lief voor Rosalin. Elk kind is bijzonder en Rosalin heeft nog iets extra’s. Ze heeft een hersenafwijking waardoor haar ontwikkeling enorm achterloopt. Officieel: meervoudig gehandicapt. Wat ontwikkeling betreft is ze 7 maanden. Alles wat een kind van 7 maanden doet, doet Rosalin ook, alleen dan in het lichaam van een 8-jarige. En of het nog niet bijzonder genoeg is; ze is de enige op de wereld bij wie deze vorm van afwijking geconstateerd is.

De situatie met Rosalin heeft een mega impact op onze levens en het leven van Lisanna en Christian. Maar dat wil niet zeggen dat ons leven nu één groot tranendal is, integendeel. Er zijn veel dingen waar we over nadenken en die willen we delen. Niet om ons zielig te vinden, maar om te laten zien wat het leven met een kind met een meervoudige handicap inhoudt.

Het leven met een kind met een ernstige beperking kan het (gezins)leven ook ernstig beperken. Met onze blogs willen we laten zien dat het zwaar is, maar dat het ook zoveel mooie situaties en ervaring brengt. Vandaar…(on)beperkt leven!?